Palvelut yrityksille

Verokonsultointi

Tarjoan asiantuntija-apua kaikkiin liike-elämän arvonlisäveroa, valmisteveroa kuten energiaveroa, autoverotusta, alkoholiveroa ja tulleja koskeviin kysymyksiin. Koskaan ei ole liian aikaista varmistaa verovaikutukset uuden liiketoiminnan aloittamisesta, yrityskaupoista, toiminnan laajentamisesta uudelle sektorille tai ulkomaille tai muista yrityksen muutostilanteista.

Verotarkastuksissa avustaminen

Verotarkastuksista on syytä keskustella asiantuntijan kanssa jo ennen tarkastuksen alkamista. Autan asiakasta verotarkastuksen alkukeskustelusta mahdollisen valitusprosessin loppuun saakka.

Ohjaukset, ennakkoratkaisut ja ennakolliset keskustelut

Verohallinnolta haettavalla ohjauksella sekä Verohallinnolta tai keskusverolautakunnalta haettavalla ennakkoratkaisulla voidaan varmistaa etukäteen, miten yritystä tullaan verottamaan. Ennakolliset keskustelut veroviranomaisten kanssa ovat hyvä keino saada varmuutta liiketoiminnan verovaikutuksiin. Laadin ohjauspyynnön tai ennakkoratkaisuhakemuksen sekä avustan asiakasta ennakollisessa keskustelussa.

Oikeudenkäynnit ja riita-asiat

Avustan riita- ja rikosasioissa sekä veroprosessissa valituskelpoisen päätöksen saannista oikaisupyynnön laatimiseen ja aina tuomioistuinkäsittelyn loppuun asti.

Koulutus

Räätälöin koulutuksen asiakkaan tarpeisiin huomioiden yrityksen erityistarpeet. Oma koulutus mahdollistaa avoimen keskustelun yrityksen asioista, joita julkisissa koulutuksissa ei välttämättä haluta tuoda esille.

Mentorointi

Toimin myös yritysten mentorina avustaen henkilökuntaa päivittäisten verokysymysten ratkaisemisessa.

Palvelut yrityksille - Asianajaja Marja Hokkanen

Marja Hokkanen
0400 439 855 • marja@marjahokkanen.fi

Uutiset

17.10.2024 I Marja Hokkanen

Välillistä veroa koskevat ennakkoratkaisut siirtyivät lokakuun alusta unionin yleisen tuomioistuimen pöydälle

Taustaa Euroopan unionin tuomioistuin (EUT) on perinteisesti käsitellyt kaikki EU-oikeuden tulkintaan ja sen säädösten pätevyyteen liittyvät ennakkoratkaisupyynnöt. Asetuksella 2024/2019[1] perussään...

Blogit

02.06.2024 I Marja Hokkanen

World is changing, how does the taxation change? Maailma muuttuu - miten muuttuu verotus?

In an ever-evolving world, how does taxation keep pace with rapid transformations? Or whether taxation is the right way to implement the desired changes? This is the central question explored in the Minipodcast in which I was intervi...

Artikkelit